ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                       Θεσσαλονίκη 16-03-2015

ΓΟΝΕΩΝ   ΝΟΜΟΥ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

΄΄   Ο  Ι   Α  Γ Ι Ο  Ι    Π  Α  Ν  Τ  Ε   Σ    ΄΄

Κουντουριώτου 21- 2ος  όροφος τ.κ. 54625

Θεσσαλονίκη Τηλ.2310555-428 φαξ 552-821

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Σαββάτου 14 Μαρτίου 2015

 

ΓΙΑ 7Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Στο Σύλλογο Πολυτέκνων ¨Οι Άγιοι Πάντες¨ που έχει περισσότερα από 10.000 οικογένειες-μέλη στο νομό Θεσσαλονίκης, οι εκλογικές διαδικασίες άρχισαν στις 11.1.2015 με τη Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την έγκριση του Προϋπολογισμού του 2015 και την απόφαση για εκλογές. Συνεχίστηκαν με την Τακτική Γενική Συνέλευση στις 8.3.2015, όπου ψηφίστηκαν ο Οικονομικός Απολογισμός του 2014 και η Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών και αποφασίστηκε η ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Οι εκλογικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή των πολύτεκνων οικογενειών που ολοκληρώθηκαν με την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που έχει ως εξής:

Πρόεδρος :Θεοτοκάτος Ερωτόκριτος

Αντιπρόεδρος : Δαργινάκης Ευάγγελος

Γεν. Γραμματέας : Νικολαρεΐζης Ηλίας

Ταμίας : Σταυρούλης Δημήτριος

Υπ. Δημ. Σχέσεων : Ουσαντζόπουλος Νικόλαος

Υπ. ΜΜΕ : Καρατζίδης Παναγιώτης

Μέλος : Ξανθόπουλος Χαράλαμπος

Αναπληρωματικά Μέλη : Παπαδόπουλος Ευστράτιος και Βόλικας Ευάγγελος.

Ο νέος πρόεδρος κ.Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος μετά την ομόφωνη εκλογή του δήλωσε:

«Σήμερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και την μεγάλη ανεργία η πολύτεκνη οικογένεια πλήττεται πρώτα και περισσότερο γι αυτό και χρειάζεται την ειλικρινή και ανιδιοτελή στήριξη όλων μας .

Σήμερα  που η πολιτεία έχει βάλει στο περιθώριο την ευαισθησία και ισοπέδωσε πρώτα την πολυμελή και πολύτεκνη οικογένεια, χωρίς να λαμβάνει  υπόψη της  ούτε την επιταγή του Συντάγματος (άρθρο 21 παρ. 2, αναθεώρηση 2001 ) για ιδιαίτερη μέριμνα για την πολύτεκνη οικογένεια, για λόγους δημοσιονομικού συμφέροντος .

Γι’ αυτό πρέπει όλοι όσοι έχουμε Εθνική και Κοινωνική ευαισθησία να συμπαρασταθούμε ηθικά στην Πολύτεκνη οικογένεια .

Πρέπει όλοι όσοι έχουμε την δυνατότητα να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την πολύτεκνη οικογένεια .

Αισθανόμαστε και είναι πολλές και μεγάλες οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε στις δύσκολες αυτές συνθήκες και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν καλύτερο ως νέο διοικητικό συμβούλιο για να πετύχουμε τα θετικότερα αποτελέσματα για την πολύτεκνη οικογένεια.

Πιστεύουμε ότι με την βοήθεια του Θεού και την συμπαράσταση των ΜΜΕ που περιμένουμε και ευελπιστούμε να έχουμε θα πετύχουμε τους στόχους και τους σκοπούς του νέου διοικητικού συμβουλίου .

Γιατί είναι βέβαιο ότι η Πολύτεκνη Οικογένεια στηρίζει την οικονομία ,τα ασφαλιστικά ταμεία κλπ και περισσότερο την κοινωνία μας .

Όμως πάνω από όλα η πολύτεκνη οικογένεια στηρίζει την ύπαρξη της Θεσσαλονίκης μας, της Μακεδονίας μας και της Ελλάδας μας.»

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: