Νέος τρόπος θεώρησης των βιβλιαρίων Πολύτεκνων

ΑΝΩΤΑΤΗ  ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ  ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ

Αρ. πρωτ. 275                                                                                Αθήνα,19/12/2012

Εγκύκλιος αρ. 8 / 2012

Αγαπητοί Συνάδελφοι.

Με την παρούσα εγκύκλιο, αφού πρώτα σας ευχηθούμε χρόνια πολλά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω θέματα:

 Θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων

             Για τη θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

•          Η θεώρηση των πολυτεκνικών βιβλιαρίων θα γίνεται από 1ης Ιανουαρίου 2013 για ένα (1) χρόνο, με την επικόλληση του νέου ενσήμου που θα φέρει την ένδειξη 2013 και η  συνδρομή ανά έτος  είναι 20 ευρώ και για αυτούς που έχουν μικρά παιδιά  και πλέον δεν θα  τους γίνει παρακράτηση μέσω του ΟΓΑ όπως γινόταν  μέχρι το 2012.

•         Η έκδοση καινούργιων βιβλιάριων γονέων  σε περίπτωση απώλειας η φθοράς θα  κοστίζει 10 ευρώ, ενώ η έκδοση παιδικού βιβλιαρίου θα κοστίζει 2 ευρώ.

•         Για κάθε συναλλαγή  με το Σύλλογο ( πιστοποιητικά ΑΣΠΕ , Αίτηση για τα προϊόντα) η θεώρηση των βιβλιαρίων των γονέων είναι απαραίτητη

•         Για έκδοση καινούργιων βιβλιάριων γονέων  σε περίπτωση απώλειας η φθοράς εκδίδεται από Αθήνα  σε μια εβδομάδα αφού κάνει  αίτηση  ο πολύτεκνος στο Σύλλογο με πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής καταστάσεως από τον Δήμο και  κοστίζει 10 ευρώ, ενώ η έκδοση παιδικού βιβλιαρίου θα κοστίζει 2 ευρώ και εκδίδεται από τον Σύλλογο την ίδια στιγμή με πρόσφατη φωτογραφία και  ταυτότητα  του παιδιού και το βιβλιάριο του ενός γονέα θεωρημένο  .

•          Η ΑΣΠΕ θα γνωστοποιήσει προς όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Αστικά και Υπεραστικά ΟΣΕ ,ΚΤΕΛ κτλ. ) ότι τα βιβλιάρια, που θα έχουν θεώρηση από 1/1/2013 και μετά, πρέπει να φέρουν επικολλημένο το νέο ένσημο με την ένδειξη 2013, αλλιώς δεν θα είναι νόμιμη η θεώρηση και δεν θα έχουν την ανάλογη έκπτωση στα εισιτήρια.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: